Trainingen voor professionals

Bij Kristal ondersteunen we professionals om de zorg voor slechthorenden naar een hoger plan te tillen. We geloven in een aanpak waarbij de persoon met gehoorverlies centraal wordt gesteld. Hij of zij ervaart dagelijks de beperkingen van een gehoorverlies en geeft aan wat er nodig is om beter of makkelijker te functioneren.

De professional moet in staat zijn elke hulpvraag adequaat te kunnen beantwoorden. Of je nu audicien of audioloog bent, huisarts of verpleegkundige; met de trainingen voor professionals van Kristal Hooradvies ben je in staat om vol vertrouwen je zorgtaken op te nemen!

Ons aanbod:

REM-trainingen op alle niveaus

Met Kristal Hooradvies proberen we iedereen  aan de real ear measurements te krijgen! Met REM heb je namelijk het ideale uitgangspunt voor een goede hoortoestelaanpassing. 

Of je nu een absolute beginner bent, of dat je je REM-skills verder wil ontwikkelen, bij Kristal Hooradvies hebben we voor iedereen een training.

verstaan tijdens vergadering

Gehoorverlies en hoortoestellen in de zorg

Op een bepaalde leeftijd krijgt iedereen last van een gehoorverlies. Hoe zorg je er nu voor dat de communicatie toch goed verloopt?

In deze training voor zorgprofessionals geven we je tools om goed om te gaan met personen met een gehoorverlies in een ziekenhuis, woonzorgcentrum of in de thuiszorg. Via interactieve oefeningen maak je kennis met het gehoor, het effect van gehoorverliezen en met hoortoestellen. 

real ear measurements van hoortoestellen

Onze REM-trainingen:

De trainingen die we aanbieden zijn zowel fysiek als online. We doen ons best om zo weinig mogelijk overlap tussen de trainingen te geven. De trainingen zijn voor iedereen los te volgen. Er zijn geen toelatingsvereisten, maar bekijk per training zeker wat de inhoud is. Zo weet je zeker dat de inhoud en het niveau overeenkomt met jouw verwachtingen!

ongeREMd is onbekend

Gratis webinar

Waarom zou je REM doen?

Een webinar waarin we je proberen warm te maken meer te REM'en
Meer ino

de dREMPel over

Fysieke training in kleine groep

Perfecte basis in de REM

Waaruit bestaat een goede meting? Welke stappen moet ik doorlopen?
Meer info

REMdez-vous

Training ter plaatse

Een privétraining

In de zaak, voor jou en je collega's. Inhoud zelf samen te stellen
Meer info

alle REMmen los!

Webinar over jouw REM-apparatuur!

Tips & Tricks

Een masterclass om het meeste uit jouw apparaat te halen
Meer info

altijd een REMedie

Fysieke training over moeilijke metingen

Complexe metingen

REM kan je inzetten voor voor veel meer dan je denkt!
Meer info

Nieuw! Opfrissingswebinars

Heb je al eens een training gevolgd bij Kristal Hooradvies? Of heb je al heel veel ervaring met de REM? Dan hebben we iets nieuws!

Tijdens een opfrissingswebinars geven de deelnemers op voorhand aan waar ze behoefte aan hebben nog eens te bespreken. Wil je een bepaald onderwerp herhalen, of heb je een specifieke vraag over je apparaat? Stuur het door als onderwerp na het inschrijven. Heb je een bijzondere of moeilijke casus? Ook die kunnen we bespreken. We bereiden elk webinar voor op basis van de input van de deelnemers. Elk opfrissingswebinar is dus uniek. 

Tijdens het webinar kom je in contact met andere audiologen en audiciens in Nederland en Vlaanderen. Het is echt de bedoeling om ervaringen te delen en oplossingen uit te wisselen. Zo maken we samen de audiologische zorg beter!

Een opfrissingswebinar duurt 90 minuten. Het eerste half uur besteden we aan herhaling van specifieke onderwerpen. Het uur daarna is interactief. Deelname kost €20 (excl. BTW) en de plaatsen zijn beperkt.

Komende trainingen:

There is no Event

Geen training gepland dicht bij jou? Of wil je liever een training op maat in jouw winkel? Neem contact met ons op om dat mogelijk te maken!

We werken op maat

Uw training

Kristal Hooradvies kan trainingen geven op aanvraag. Heb je zelf een goed idee voor een training, of  wil je samen met je team ergens meer over weten? Wij werken samen tot een mooi product.

Flexibel

Neem contact op

bol_popup

Laten we elkaar leren kennen

Neem contact met ons op

bol_popup

Hou mij op de hoogte!

Updates over trainingen